Modette

Helg & promenad runt djurgårn
Hej finisar! Glad söndag på er!
Snart börjar den här härliga, otroligt välbehövliga, julledigheten lida mot sitt slut inser jag. Det här avbrottet har varit så himla välkommet. Men nu det dags att hitta tillbaka till vardagen. Har nog aldrig njutit så mycket av en julledighet. Har nog aldrig haft en sån här lång julledighet heller inser jag. När man pluggade hade man alltid tentor i början av januari och extrajobb under julen och på tidigare jobb har jag inte tagit ut ledighet under julen. Pjuhh. Ja det känns lite vemodigt att det är slut på den här härliga julen, men det är väl bara att bita ihop och kasta sig tillbaka. Försöker hitta den mentala styrkan och motivationen, men det kommer nog kännas bättre när jag väl är tillbaka.

Igår gick jag och tillen, som jag nämnde, runt djurgårn och fikade på Rosendals. Det var kallt och soligt och himla mysigt <3 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Silverjackan är från Sixth June för er som frågat om det 😍😘🦄 och den är mitt bästa livskvalitetsförbättrande köp 2019, haha. Att inte någonsin frysa är det bästa som finns när man är kall av sig och annars ALLTID fryser. 

Nu ska jag försöka plocka ner julgranen och resten av julen. Låt oss få vår och sol istället nu! Ha en fin söndag!
Kram Tilde 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Matilde Abejón