Modette

Vi ska kolla på hus...
Halloj där. Glad tisdag på er. Jag är så spänd för idag ska vi kolla på ett HUS! Så roligt. Vi har ju varit "på väg" att flytta ganska länge eftersom vi tycker att vår lilla lägenhet börjar kännas lite trång. Men så velar man samtidigt och tänker att vi har det ganska mysigt i vår lilla lägenhet ändå och det är så dyrt att flytta.

Jag vill egentligen absolut bo kvar i stan, men Jakob vill gärna köpa hus. Massor med tankar såklart men det som gör mig nervös är att priserna i stan är så himla galna och man får så förhållandevis lite för pengarna. Här om dagen hittade jag det här huset på hemnet och om jag ska flytta från stan vill jag bo i ett sånt här hus.. och jag blir ärligt talat väldigt pirrig och glad av tanken på att bo i ett sånt där fint hus😍 även om det innebär att man måste börja pendla lite längre till jobbet.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Är det inte så fint? 😭 nackdelen är att det ligger en liten bit bort men fördelen är att vi får ett helt hus för mindre pengar än vi hade fått betala för en lägenhet i stan på 75 kvadrat.. och man slipper den ekonomiska stressen av att ta ett lån på massa miljoner och sen vara nervöst att priserna ska gå ner.

Så spänd och nervös! Vad tycker ni?

Vi hörs sen! Kram //Tilde 
Bunny Therése

Vilket vackert hus! Hoppas ni hittar det perfekta huset för er :)

Emma Engström

Åh vad spännande och otroligt vackert! :D <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Matilde Abejón