Modette

Tillbaka på jobbet och tillhörande ångest att inte vara tillgänglig nog
(null)

Hej på er. Hoppas ni mår bra. Det gör jag. Så mycket bättre nu. Det är så roligt att vara tillbaka på jobbet också. Håller på med roliga projekt och får ta mycket ansvar utan att det är för stressigt. Det är helt perfekt just nu.
Har haft lite ångest och dåligt samvete över att jag inte varit på jobbet så mycket pga allt som hänt på sistone. Jag ska dessutom bort nästa vecka till Spanien. Så himla dålig timing. Riktig ångest att behöva ta upp det mitt i allt.. men vad ska man göra. Det var en resa som var planerad sen länge. Jag visste inte heller om jag skulle kunna åka beroende på när jag fick operationstid, men nu klaffade allt perfekt så jag kan åka. Superglad för det såklart, men man hatar ju att känna sig som en krångelmaja.. ni vet. 
Men: nästa vecka Spanien och sen operation den 24e.. mer om det senare! Jag måste få veta mer om operation själv också känner jag.. fick bara helt black out och hörde inte ett ord efter att hon sa att det inte var cancer och att tumören var hanterbar. Var bara så lycklig och chockad att hjärnan helt signade ut tror jag. Så vet knappt vad det är för operation jag ska genomgå känner jag. Men jag förstår att ni säkert vill höra mer om det, så det ska jag berätta mer om senare. Väldigt viktigt ämne. 
Nu blir det kvällsjobb! Ni är bäst. Kram //T

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Matilde Abejón