Modette

Uppdatering efter operationen - tillbaka i verkligheten
Halloj finisar! Jag är tillbaka i verkligheten. Allt har gått bra. Tack för era omtankar och alla kramar ni skickat till mig <3 jag mår faktiskt ganska bra.

I början hade jag väldigt ont i magen, var öm och blödde en del. Men nu har det faktiskt släppt helt och nu verkar det till och med som om det slutat blöda. Tror att det kan börja igen till och från under några veckor, men det verkar som om det nästan läkt där inne tycker jag nog (peppar peppar!). Jag får inte träna ordentligt eller anstränga mig för mycket på några veckor och får inte bada i pool och sånt, men annars känns allt ungefär som vanligt igen nu.

Jag har inte de slutliga provsvaren än.. de skulle komma hem I BREV. Sjukt att gå och vänta på ett brev? Men jag antar att det är för att dom tror att det inte ska vara någon fara nu när dom tagit bort allt. När dom trodde att det var riktigt illa gick ju allt supersnabbt och man fick alla provsvar direkt på telefon och alla analyser prioriterades. Nu har jag nog blivit lite nerprioriterad, vilket ju är helt rätt så att dom som kanske har cancer kan få sina analyser och provsvar snabbare.

Det dom tog bort satt allra längst ner på livmodertappen, sen brände dom massa blodkärl där eftersom hela den ytan på mig tydligen var extremt lättblödande och jag blödde ganska mycket under operationen.

Jag mår iallafall bra och nu är jag tillbaka på jobbet igen. Firade min friskhet med att unna mig ett par Valentino sneakers! Känner mig lite mer liberal med att unna mig saker. Lika bra att köpa allt man vill ha och skaffa alla jäkla ungar man önskar sig medan man är frisk och kan. Sjukt egentligen. Så dom har skorna får vara en symbol och påminnelse för det <3

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag ska jag jobba och gå på presslunch hos Spalt PR, och ikväll är det fest på jobbet! Himla skoj. Vet inte hur mycket jag kan eller får eller borde dricka egentligen.. men det löser sig! Lite fredagsvin har väl ingen dött av. 
Ha en fin fredag! Hörs under helgen! Puss och kram
//Tilde 

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Matilde Abejón