Modette

Helguppdatering
Hej finisar! Glad måndag på er. Tänkte göra en söndagsuppdatering igår egentligen, men så kom det massa jobb emellan. Det var ju några dagar sen jag tittade in här, men ni behöver aldrig undra om jag "slutat" för det kommer jag inte göra. I perioder kommer bara lite mycket jobb emellan. Tror jag jobbade närmare 70 timmar veckan som gick- lunch och middag vid skrivbordet och taxi hem från jobbet runt 22 för att sen sitta några timmar till hemma i soffan. Så ser veckorna ut ibland.

I helgen tog jag iallafall ledigt från fredag kväll runt 19 till söndag klockan 14 ungefär. Då jäklar levde man loppan. J lagade middag, vi kollade idol, jag shoppade med mamma, åt middag och drack rödvin hemma hos mamma och pappa, åt långfrukost med hela familjen och lillebror som var hemma och sen avslutade vi med en promenad runt djurgårn innan jag gick till gymmet och tränade skiten ur mig själv och sen dog i bastun en stund, haha! Bara jag som älskar att basta? Jag längtar ju efter att gå till gymmet för att få den där terapistunden i bastun efteråt.
 

(null)

(null)

(null)
 Fixk sällis av dom här två gullenosarna också! Vilken fröjd.

Nu är jag på väg till jobbet igen. Har varit uppe och jobbat sen 04 men nu hade jag en lucka att ta mig till jobbet. Pjuhh. Ha en fin måndag så hörs vi lite senare med en catch-up på vad som hänt sen sist och veckans planer. 

Kram T
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Matilde Abejón