Modette

Spahelg i Sunne - Selma Spa
I helgen firade jag & J vår treårsdag som inföll här för ett tag sen. Vi roadtrippade till Värmland och checkade in på Selma Spa i Sunne. Så mysigt att åka bil tillsammans och bara prata och lyssna på roliga poddar och musik och köpa snacks att ha i bilen och sånt. Det var så mysigt och roligt.

När vi väl kom dit hade J fixat med blommor, bubbel och ostbricka som stod uppdukat i rummet. Så snällt och fint.

Spat var härligt. Vi spenderade lördagskvällen i varma utomhuspooler medans det var kallt och regnigt i luften. Det var också kul att prova något nytt och en rolig utflykt att åka till Värmland! Det gör man ju inte annars! 

Här kommer några snapshots från helgen
(null)

(null)

(null)

(null)

Det var så himla sjukt för den här tavlan hängde på vårt rum och jag blev helt ställd när jag såg den.. Det är en Lars Lerin tavla och jag köpte precis en Lars Lerin tavla i samma serie till min mormor, för hon tycker att dom är så vackra. Så hänger det en sån på mitt och Jakobs hotellrum. I Värmland. På vårt rum!-av alla typ 1000 rum på det där enorma hotellet. Jakob var inte lika imponerad av tecknet från universum (vilket det ju självklart är) som jag var. Men jag tycker verkligen att det är en signal från universum att man är på rätt plats i livet och att jag just där och då befann mig precis där jag skulle vara. I harmoni med universum 🔮 
(null)

Såhär glad när jag (ny-spa:ad) drack Bellini, sminkade mig och lyssnade på musik på rummet innan middagen.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag har en prickig klänning från Zara och glittriga boots från Nine West. Och väskan som jag fick av J på vår 1årsdag för att sluta cirkeln lite hehe.
(null)

(null)

Sen var det dags att åka hem igen och på vägen hem stannade vi i fältis och köpte sushi och cola och åkte hem och kollade film hela kvällen. 
(null)

Puss och kram finisar. Hoppas ni haft en underbar helg. //T

Maja

Mysigt :) ser fint ut.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Matilde Abejón