Modette

Livet händer
Halloj finisar!
Glad måndag på er. Livet kom emellan lite. Jag har varit nere i nån liten ångest-period senaste två veckorna och samtidigt haft massor på jobbet och bara försöka vända och vridia på allt för att ta mig fram dag för dag. Men nu mår jag bra igen. Det hjälpte med god mat, vila, mys med vänner och familj, en brakkväll på Punk Royal och nu en riktigt lugn och mysig helg. Nu känner jag mig som en människa igen. Pjuhh. Hemskt när det blir sådär. 
Men här om dagen åt jag och fillis lunch på Asian Post Office och i fredags aw:ade jag med tjejkompisarna. om man inte blir lycklig av det vet jag fan inte vad som skulle hjälpa. Så nu jäklar är man tillbaka. Här kommer några snapshots från det:

(null)
Min bästa tillen <3

(null)
Och bästa fillisen <3 

(null)
Och bästa popcorn-shrimpsen på APO! <3

(null)

(null)

Hur mår ni? Jag hoppas ni mår bra. 
Ledsen att jag inte tittat in men livet är ju lite knasigt ibland och ibland vet man inte riktigt varför man mår som man mår och det finns så mycket som kan påverka en i det där. Tror det kanske kan varit en liten eftersvallning av krisen när jag trodde att jag var sjuk.. hm. Märkligt. Men nu känns allt bättre och jag uppskattar livet och alla omkring mig så mycket. Men var tvungen att fokusera lite på mig själv och mitt psyke ett tag. Man har ju sina demoner. 

Kram och tack för att ni finns kvar här <3 ni är bäst!
Tilde 
Disa Svensson


Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
Dessa är mina favoritbutiker

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Matilde Abejón