Modette

Chunky sneakers: balenciaga och 5 snygga alternativ
Här kommer den.. chunky sneakers-listan! Man vill ju ha ett par riktigt klumpiga fulsnygga trainers i vår! Här är de starkaste alternativen jag kikat på:

1. Balenciaga
Om man vet att den här trenden verkligen är ens grej och man har lust att investera ska man absolut satsa på ett par balenciaga! Finns här för ca 7 000 kr
(null)

2. Calvin Klein chunky sneakers 
Bland de bättre alternativen till balenciaga är den här modellen från CK. Färgkombon är väldigt sober och snygg samtidigt som den är sådär färgglad som den ska vara för att se sådär trendig och härlig ut! Flera färgkombos finns!
Finns här för ca 1500 kr
(null)

Såhär kan den se ut på.. fast i en annan färg

(null)

3. Hard core extremt chunky skor 
Dessa är helt maaagiska! För den som vill ha enfärgat men vill ha den där riktigt klumpiga stilen! Så snyggt att matcha med någon fin klänning/jeans! Det här är verkligen en love/hate sko men jag älskar den verkligen!
Så ball! 
Väldigt bra pris också- finns här 
(null)

4. Färgglatt och sportigt chunky 
Dessa glada är också från CK och är ett annat väldigt bra alternativ! De finns här för 1400kr 
(null)

5. Stilrent men chunky
För den som vill kombinera chunky-trenden med strump-sko trenden finns dom här skorna i svart eller silver! Så fina! Från hot soles och de finns här för under 500kr
(null)


Jag har faktiskt beställt ett par så de borde komma snart! Ska bli härligt! Längtar efter att bära klumpiga skor till en fin kjol och stickad tröja! 

Puss och kram! 
/Tilde Emelie

3an!!!! ❤️❤️❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Matilde Abejón