Modette

Tillbaka till basic- om att hitta tillbaka till sig själv och att landa i livet
Hej finaste ni! Gott nytt år. Nu börjar ett nytt år och ett helt nytt kapitel som vi kan göra vad vi vill med.

Det känns spännande. Jag känner nästan att jag har spring i benen av alla känslor och allt jag vill göra. Inför livet och inför hela världen och allt som står till buds. Det är en härlig känsla. 

Jag mår väldigt bra. Jag har börjat skriva igen. Jag glömmer bort ibland hur mycket jag älskar det och hur mycket jag behöver det kreativa i mitt liv. Det känns härligt att hittat tillbaka till det. Men det är därför jag varit lite tystare här de senaste dagarna. Har funderat på hur mycket jag kan och vill dela men har bestämt mig för att jag kommer dela det med er under 2019. Nu ska ni få hänga med.

Ibland är det svårt att jonglera allt. Karriär å ena sidan, kreativitet och personligt uttryck å andra sidan. Den här ledigheten har varit magisk på så sätt. Jag har fått gå tillbaka till hur livet kändes för ett år sen och nu känns det som om alla stormar har passerat. Nu kan jag andas ut och komma till ro igen efter ett 2018  som varit fantastiskt men innehållit många tvära kast.

Portugal, sjukdomar, filmfestivaler, juridiken, flytt från Nouw.com till Modette.se, resor, bröllop, drama, podden och olika uppdrag på olika håll. Pjuhh. Härligt men för hetsigt och stressande. Men nu är allt på plats.

Är ni redo för ett 2019 fyllt av livets alla härligheter? Det är jag. Väldigt redo! 

Älskar er alla som läser och kikar in här varje dag! Tack för att ni alltid är med mig i allt!  Nu kör vi!

Kramar!
Tilde Anonym

Gud vad kul det ska bli att följa med dig ett år till!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Matilde Abejón