Modette

FÖRBEREDELSER & SOL
Hej finisar ✨ känner att jag börjar få lite ont i halsen (fyy så trist med allt kul som händer den här veckan). På grund av halsontet ställde jag in min dansklass på Daybreaker igår- så synd för det verkade superkul! Men men.
 
Nu har jag iallfall spenderat gårdagen här hemma i Stuvsta med familjen och vi har fixat och donat inför helgens kalas! Vi har handlat massa mat, burit upp bord, fixat med dekorationer och planerat fram och tillbaka. Det ska väl bli lika supervarmt idag så jag går runt i bikini och försöker fixa sommarbrännan samtidigt.

Här kommer en liten bildbomb från senaste dygnet;

(null)
Jag gick hemifrån och sprang förbi vallhallabageriet på väg mot Stuvsta <3


(null)
Jag mötte upp min brorsa och William i Stuvsta! Dom hade tränat och jag & Alexander skulle hemma och fixa<3


(null)
Vi åt mina favoritbullar från Vallhallabageriet! Sockerbullar <3


(null)
Sen i pynt-handlingen hittade jag dessa gulliga bebisskor! Någon typ av Havaianas kopia för bebisar för typ 69kr på Inn & finn.., men är dom inte så sjukt söta?! Så mini.. var tvungen att ta kort och skicka till J och ba "vilket par kan vi köpa dessa till 😂". När man ser så gulliga saker önskar man ju nästan att man hade en unge själv, hihi! (Rimlig anledning att skaffa barn(🤔?) lol!). Eller iallafall ett syskonbarn eller något att skämma bort ordentligt. Det är ju något speciellt med små miniskor för bebisar, så sjukt gulligt!


(null)
Och sen såg jag det här fina min kompis Nathalie la upp på instagram 🙏🏻 så fin text. Den berörde mig <3 man vill ju alltid ta hand om sig själv, må bra och vara sitt bästa jag! Det är dagens pepp! 💕

Nu ska jag sätta på en kopp kaffe och äta lite frullis med familjen <3 ha en fin torsdag! Puss & kram ✨
Matilde Abejón