Modette

FRIDAY NIGHT: middag i Luso

Hej finisar ✨ hoppas ni har en fin lördag! Igår åt vi en mysig fredagsmiddag på Restaurang Rosa Biscoito i Luso. Så fint och gulligt ställe med jättegod mat. Vi beställde Bruchettas med makrill, svampar med fyllning, karamelliserade chèvre-ostar, små pajer och olika små patéer- och delade på en flaska vin. Helt underbart✨
Nu har vi lämnat Luso för att åka till Porto! En update därifrån kommer senare! Ha en fin lördag! Puss & kram

LUSO

Happy Friday godingar ✨ hoppas ni har en härlig fredagsfeeling och att ni haft en skön morgon! Såhär det det ut i Luso, där vi befinner oss just nu. Är det inte vackert? Vi bor i ett rosa gammalt mini-slott!

Nu ska jag äta lite lunch! Vi hörs senare!

Puss & kram

AVEIRO: staden där vi inte fick plats

Igår strosade vi runt i Aveiro✨ vi försöker ju hitta ett mer permanent boende här nere och letar därför efter en stad där vi känner oss hemma. Aveiro var gulligt men alldeles för litet. Här hittade jag iallafall en gullig liten bro.

Aveiro var som ett mini-land och vi var som två jättar! Jakob är ju 195cm lång och jag mäter iallafall en goa 171cm.. och vi får liksom knappt plats i vår säng här nere? Allt är mini! Mina fötter hänger ut och Jakobs ben hänger ut från knäna😂 han har praktiskt taget fötterna på golvet när han ligger i sängen.

Och alla invånare här är sånadär korta, gulliga, runda, små tanter- som är typ 150cm långa.. vi passat liksom inte in. Sammanfattningsvis får vi nog leta vidare efter vår framtida hemstad😜✨ vi får inte plats här!

Jakten fortsätter.. ha en fin dag! Puss&kram

Matilde Abejón