Modette

SÄG INTE ”LJUVLIGT” EN JÄKLA GÅNG TILL
Hej fina ni! Glad onsdag på er! ✨
En grej som jag verkligen känner just nu är att jag är så extremt ointresserad och trött på allt tillrättalagt och klämkäckt som finns på instagram. Kan inte ni känna så också? 

Man (iallafall jag) vill ju ha det underfundiga, roliga, relaterbara och smarta! Hur många jäkla gånger kan en människa använda ordet "ljuvligt" och bara skriva underbara små captions till intetsägande tillrättalagda bilder på instagram. Och hur många snygga instagramtjejer finns det inte som fotar sina chanelväskor och kaffelattes i detta nu utan reflektion(?). Jag och tjejerna pratade om det på vår nationaldags-lunch också.. och jag har funderat mycket på det sen dess. Det kvoten är liksom fylld! Och den är så tråkig! Och tiden då endimensionella fantasti-liv var "inspirerande" känns väldigt över. Eller hur känner ni? Vad/vilka inspireras ni av? 

Så vill inte jag vara. Det blir så meningslöst. Det positiva och härliga här i bloggen kommer ju ifrån att jag aktivt försöker leva så, snarare än att jag inte har en reflektion eller perspektiv på ytligheten- om det inte har framgått! Vill verkligen friskriva mig från det där och ge ett löfte om att jag ska försöka bli ännu bättre på att visa dom roliga, personliga, inte alltid as-glammiga grejerna som är en del av livet! Jag vill vara mänsklig och prata med er på riktigt också. Om riktiga saker. Om hårt jobb. Skratt. Utmaningar. Misstag. Problem. Om gånger allt går åt helvete. För det är KUL ju!

Just nu: Blom-jävlarna håller på att dö hela tiden (konstant race mot klockan med återupplivningsförsök och extrem-vattning varvat med att dom är helt dyngsura och håller på att dö därför), det är så varmt att jag & Jakob håller på att löka sönder i vår lägenhet och kan inte röra varandra utan att få svett-attack och jag har så jäkla ont i magen för att jag ätit grejer jag inte tål.
 Och då har vi inte ens kommit in på de RIKTIGA problemen! Ni fattar grejen.. 


(null)

Pjuhh det var dagens tankar som snurrat i huvet. Igår hade jag och bästa Jamie  (som också bloggar här på modette) ytterligare ett möte med fix och trix inför det som komma skall! Spännande spännande.

Ha nu en underbar onsdag (eller ta en kaffe, djupandas och försök överlev om ni har en sån där jävla röv-dag som man har ibland, ni vet..)! PUSS & KRAM!

Elin

Hhahah så himla sant!

Svar: Ellerhuuur😂 haha! Kram! 💕💕
Tilde A

Malin hessedahl

Så bra blogginlägg 💕💟💖 håller med dig 💖💖

Svar: Tack fina du! 💕💕💕 Vad skönt att nån känner likadant! 😜🤪 kram! 🌸
Tilde A

Jamie

Håller med! Och tycker våra kaffe rep är galet spännande mer än vad de är ljuvliga.. Bara det är ett bra tecken. Jag lovar att bloggläsar-skaran kommer känna samma lika om ett litet litet tag.. 🤩😜😇🦄💕

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Matilde Abejón