Modette

Vita linnegardiner
Vår lägenhet är ju ett ständigt pågående projekt för oss (läs mig). Senaste fixet var att sätta upp gardiner. Vi har inte haft några gardiner innan, och följaktligen inte heller haft någon gardinstång. Projektet att sätta upp gardiner har därför kännts ENORMT. Men efter att jag och min kära mamma: planerat, handlat saker, fixat skruvar, varit på IKEA, borrat, klättrat på stegar, hamrat, skruvat, måttat och hängt upp är dom nu på plaaats!!! 
 
 
 
Vi valde att sätta upp en skena i taket, för jag tycket att det är finast och bästa sättet att utnyttja takhöjden. Skenan kommer från IKEA och gardinerna vi satt upp är vanliga cremevita linnegardiner.
 
 
Dom blev en liten gnutta korta (urk på det antiklimaxet, haha) men nu hänger dom här! Ska fålla ner dom typ en decimeter, så kommer dom hänga perfekt vid golvet. Men jag måste samla lite kraft och njuta lite av att dom nu är uppe innan jag börjar plocka ner dom för att fixa det. 
 
 
Och ett litet smakprov på vad som finns på vårt vardagsrumsbord just nu: Manolo Blahnik Drawings boken
 
 
Och Anitha Schulman fick vara med här på ett hörn i vardagsrummet- haha! Men jag älskar verkligen det här omslaget med henne! Så härlig bild. 
 
För övrigt så gränslöst att tidningen alltså heter Älskade Östermalm. Självgodhetens mekka. Sveriges mest insiktslösa stadsdel. Och samtidigt bor det så mycket självhat här. Det liksom sitter i atmosfären. Så mycket issues, självhat och självgodhet per m2 hittar man inte någon annanstans i Sverige. Men jag trivs faktiskt väldigt bra, ironiskt nog haha. Men jag är ju från Huddinge. Vi hade ingen jäkla tidning som hette Älskade Huddinge. Älskade Flempan. Älskade Stuvsta. Nej så kan man inte hålla på i resten av världen. Bara här 🤷🏻‍♀️ Gränslöst!
 
Nu ska jag gå ut på en prommis och sen blir det att kolla nån film med J! Hoppas ni haft en fin helg! Imorgon får ni helgen i bilder! Puss & kram <3 
 
 
 
 
 
 

Linda

Vad fint det blev! Var kommer den gråa kudden ifrån? (Den med mönster)

Svar: Tack söta du! Den är från Bennington! Kram!
Tilde A

-

Hahahah klockrent skrivet om Östermalm😂

Svar: Hahah ja ellerhur! Kram!
Tilde A

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Matilde Abejón