Modette

Klädkod smoking: klänning till bröllopet
Hej fina! Snart bär det ju av till Beirut för Amandas bröllop, och jag har fortfarande inte valt klänning. Det är ju viktigt att hålla sig till klädkoden och alla kommer vara SÅ uppklädda. Nu har jag iallafall beställt hem dessa tre för att kunna prova lite (borde komma imorgon). 
 
Den här magiska gröna blev jag helt kär i; ser den inte så fin ut? Hoppas verkligen den är lika fin på. Tror ni den passar på ett smokingbröllop? Ni hittar den här (adlink)
 
(null)
 
Den här turkosa är väl mer en typisk brudtärneklänning, men jag är osäker på att den kommer kännas "jag". Men den ser så sjukt fin ut också.. Vad tycker ni? Ni hittar den här (adlink)
(null)
 
Och så beställde jag hem den här, som ett lite annorlunda alternativ som ändå verkligen passar klädkoden smoking. Nu när man ska vara super-piffig är det ju kanske kul att glittra lite extra. Ska bli så roligt att se hur den här sitter på. Jag är lite tveksam till hur jag kommer passa i strapless dock, men vi får se! Ni hittar den här (adlink).
 
Man vill ju kanske passa på att maxa när man ska på den här typen av bröllop. När jag satt och visade klänningar för Amanda sa hon liksom "naajjj för vardaglig" på typ ALLA, så alla kommer ju verkligen vara super-uppiffade i broderier och strass och extra allt tror jag. Vilken tycker ni var finast? Ska man passa på att glittra lite kanske? Den gröna kan man ju ha när som helst (typ🤷🏻‍♀️) haha!

Kommentera vad ni tycker! 1,2 eller 3?
Nu ska jag dricka te och kolla The Killing! Hoppas ni haft en mysig onsdag! PUSS! ✨
 
E

Superfina! Jag röstar för nr 1!

Svar: Ellerhuur!! Tack för hjälpen😍 får se vad det blir! KRAM
Tilde A

Sofia

Den mörkblåa!!!

Svar: Ja kanske!!! 😍😍😍
Tilde A

Nathalie

2 eller 3! Den blåa med stort hollywoodsvall till 😍😍😍😍 men du är MAGI i allt!

Svar: åååh ja gud vad fint det hade varit. Ska bestämma i veckan 😍😍 Åh Tack finaste du! Kram <3 💕
Tilde A

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Matilde Abejón