Modette

JUST MARRIED: världens finaste bröllop

(null)

Nu har dom gift sig. Mina fina vänner. Åh <3 det var så fint. Den som inte har sett min mystory MÅSTE in och kolla på instagram. Jag grät så mycket och man kan se nästan allt vackert där. Jag sparar den som en highlight så kan ni kika om ni inte hunnit. Det var SÅ VACKERT!
Amanda dansade bland annat sin father doughter dance till you raise me up, dansade sin första dans med Ehab till I’m gonna love you like I’m gonna lose you och himmelen lystes upp av fyrverkerier. Allt var så magiskt. Tack bästa Amanda & Ehab med familjer <3 

Såhär såg jag ut i min klänning från Emilia Rose (finns på asos bland annat) och väska från en liten okänd butik i Portugal
(null)

Nu är jag inne i Beirut med pappa och vi har checkat in på ett härligt hotell i downtown. Nu ska vi springa ut och äta middag! 

Hoppas ni haft en fin helg! Ska visa massa fler fina bilder från bröllopet i dagarna! Puss & kram 
Pink dress & slip-ins
(null)

(null)
Klänning Nelly/ skor HM/ väska Karl Lagerfeld
Godmorgon finisar!✨ såhär såg jag ut här om dagen på Amandas pre wedding lunch. Libanon är fantastiskt vackert men väldigt annorlunda från alla andra platser jag varit på. Det är lite svårt att klara sig i Libanon om man inte är libanes/pratar arabiska/har med sig en libanes som pratar arabiska.. haha. Men vi blir så väl omhändertagna- bästa Amanda & E med familjer <3

Nu börjar jag känna mig lite trött och sliten efter några intensiva dagar här, men idag är det bröllop! Ska bli så fint att se Amanda gifta sig med mannen hon älskar. Det önskar man ju alla!

Nu ska vi iväg och få våra hår fixade... stress! Hörs sen! Ha en fin lördag! Puss & kram
Late night update- imorgon gifter dom sig & nytt poddavsnitt ute
Ja hörni, imorgon gifter dom sig 💭💭 så himla sjukt. Ni kan räkna med en rejäl bildbomb här snart. Allt har bara gått i ett sen vi kom hit.

MEN ni har väl inte missat att jag & Jamie har ett nytt avsnitt ute av Babbel på Banérgatan! Finns i podcast appen och på acast och alltihop! Vi pratar löneförhandling och annat göttigt! 

Jag & mina fina fellow bridesmaids <3 så jävla roliga brudar!
(null)

Gud jag är heelt slut som människa. Hörs imorgon igen! Puss!
Matilde Abejón