Modette

SILVER JACKET

Den här underbara silver-kavajen är såå fin✨ extremt kvinnlig och snygg form! Finns just nu på H&Ms rea.. tips tips.


Och när man pratar H&M måste man ju nästan kommentera att H&M verkligen befinner sig i krisläge nu... Man ser hur alla butiker kämpar för att bli av med sina enorma realager. Samtidigt som kursen fortsätter sjunka. Tråkigt att det går så dåligt för ett klassiskt svenskt företag och starkt varumärke. Jag har ändå en kärlek för H&M och önskar verkligen att det gick bra- men det känns tyvärr som att de gjort många (kanske för många) felbeslut på kort tid. Väldigt trist! Men det var ju verkligen en felstrategi att inte satsa mer på internethandel tidigare. Nu sitter de med tomma butiker världen över medan folk klickar hem allt från internet.

Men- mer utrymme för oss att fynda snygga silvriga kavajer! För attans vad dom rear ut..

KRAM!

#nouwoutfit #hm #silver #jacket #ootd #sparkly

BLACK AND WHITE

Halloj finisar!

Snart går vi in i februari och 2018 börjar komma igång på riktigt! Här kommer lite onsdagsinspo från River Island! Så perfekt outfit- blus & kjol funkar perfekt på kontoret och när man går ut kan man ta på sig kepsen & glasögonen och göra looken ännu mer personlig :)))

This post contains adlinks from AdviralRiver Island

Hoppas ni har en härlig kväll och att ni haft en grym januari- nu går vi mot ljusare tider!
KRAM!

#riverisland #inspo #nouwinspo

MATCHA RÖTT&ROSA.. i januari

Hej finisar!
Hoppas ni haft en mysig tisdag! Det har jag i min nya SÅÅÅ mysiga halsduk från H&M. Älskar rött & rosa tillsammans! Jakob säger att "det kan man verkligen inte ha". Men joho- watch me Jakob :)))

Nu ska jag äta mysmiddag med familjen och bara krama på dom!

Ha en fin kväll så hörs vi lite senare!
KRAM!


#nouwoutfit #ootd #nouwinfluencer #nouwinspo #hm #nakd

Matilde Abejón