Modette

FINASTE HANDVÄSKORNA TILL BRA PRIS

Våren 2018 vill man gärna gå till mötes med en fin ny handväska. Man behöver ju faktiskt inte lägga hur många tusenlappar som helst på en fin väska- det finna massa fin billiga alterntiv till de lyxiga handväskorna. Här är mina topp 5 som jag gärna möter våren i!


Den här tvåfärgade pastelliga är så fin och vårig! Gör vilken outfit som helst vår-fin :)) Finns här och kostar 649kr.

Den här fina är klassisk och snygg och det flätade bandet blir en fin detalj. Perfekta vardagsväskan som är snygg till allt!
Den är i skinn (=kommer bli snyggare med tiden) och kostar 749! Ett kap! Finns här

I vår kommer vi ju se massa pastelliga härliga färger och den lavendelblå färgen kommer vara så fin till allt! En gllig väska med fina detaljer. Finns även i svart för den som vill hålla det basic!
Den här kostar 899 och finns här

Den här lilla blom-drömmen kostar 649 kr och finns här . På tal om pasteller liksom!

Den här rosa vardagsväskan kostar bara 349 kr och finns häär!

PANIK-KLIPPER MIG SJÄLV

Haha jaa herregud... vad ska man säga! Välkomna till mitt sjuka liv! Jag fick panik på mitt slitna hår- så som en normal människa: BOKADE JAG EN FRISÖRTID. Nej- jag klippte lite helt enkelt!

Men det blev ju ändå bra typ!? Jag är nöjd haha. Men hörni: det är VLOGGVECKA! Vilket innebär 1 vlogg om dagen :) Så Häng med mig i veckan och följ mig på youtube här om ni inte redan gör det :))))

Massa pussar och kramar!


JOBB, RÄKOR&FÖDELSEDAG

Hej babes! Hoppas ni haft en underbar tisdag! ✨
Jag har en liten VLOGGVECKA den här veckan! Så himla roligt! Första vloggen kommer strax... håller precis på att ladda upp den.

Idag har jag varit på kontoret hela dagen, haft massor att göra, firat världens bästa kollega Emma med födelsedagsfika, ätit thai-räksallad till lunch, tagit en shoppingtur och nu till slut landat i soffan bredvid J!
Världens längsta mening? Ja! Men det här med bloggning tillåter ju lite konstnärlig/grammatisk frihet hehe.

Hoppas ni haft en underbar dag och kväll!
puss&kram

#jeans #hm #ootd #nouw #nouwoutfit

Matilde Abejón