Modette

"Älska dig själv"

... säger Maria Montazami här i bakgrunden. Jag ligger och kollar på svenska hollywoodfruar. Så himla soft program. Man känner sig som världens duktigaste, rimligaste och smartaste.

Men Maria Montazami är ju på riktigt så härlig. Jag har träffat henne en gång och hon var så gullig. Det var när jag bloggade på Finest.se (som då var lite coolt) för 100 år sedan. Då var jag signad som så kallad "toppbloggare" och blev inbjuden till Marias lanseringsevent när hon började göra väskor. Vi babblade lite och hon var supergullig. Sen dess är jag ett HUGE Maria fan.

Päls Rut and circle (Nelly)/ skor ZARA/ väska Monroe/

#nouwoutfit

Nu blir det myskväll och gos med pojkvän. Hoppas ni har en mysig kväll! Puss

Lunchtalks: om juristkarriären, livet&Stockholm godaste kaffe

Idag blev det lunch på PONG på Norrlandsgatan precis bredvid vårt kontor. Det var faktiskt såå mysigt och gott. Både jag Emma & Caroline beställde chicken red curry.. Det var drömmen nu när det börjar bli kallt ute också

Vi babblade om livet och kom in på det här med vår eventuella flytt... Så skönt att få prata med två erfarna superjurister om det här.

Jag och Jakob funderar ju på att flytta till Portugal efter nyår... Och jag har varit lite oroad över hur det eventuellt kan påverka min juristkarriär på olika sätt. Men fick såå bra pepp och feedback så nu är jag bara sjukt laddad inför Portugal igen! 😍🍁

Allt är inte klart än men jag kommer iallafall inte jobba som jurist i Portugal- utan snarare ta det ganska lugnt och njuta av livet lite.

Sen gick vi till SEMPRE på Jakobsbergsgatan och drack finkaffe. Kan vara Stockholms godaste kaffe. Det måste ni testa. Vi drack cappuccino och åt små chokladbitar och babblade lite till innan vi gick upp till kontoret igen.

ERDEM x H&M favoriter

Ska bli så himla roligt att få känna och testa grejerna från ERDEM x HM imorgon. Har kollat ut lite favoriter. Tänker att pälsen kan vara väldigt cool.. om den bara sitter snyggt! Eller blommiga kostymbyxorna.. så fint!!

Vilka är era favoriter?? 😍

Kollektionen släpps i butik nu på fredag, den 2:a nov. OM någon skulle ha missat det..haha

Ska bli spännande att se hur den tas emot. Generellt känns ju denna kollektion väldigt mycket mer kommersiellt gångbar än KENZOs förra året.. även om KENZO är ett starkare varumärke bland allmänheten. Vad tycker ni?

Filmen här är ju så fin också, man älskar ju stämningen..

Matilde Abejón